Shiningheart

~ BE the difference ~

 

GAIA'S PATHWAY


Gaia's Pathway organiseert workshops en vrouwencirkels waarin o.a. door middel van rituelen, meditaties, oefeningen en kringgesprekken diverse diepgaande thema's aan bod komen. Gaia's Pathway heeft een passie voor de natuur in de breedste zin van het woord en wil graag op een liefdevolle manier een steentje bijdragen op het gebied van bewustwording.

WAT DOEN WIJ?

Gaia's Pathway volgt het pad van haar natuur door middel van:

- vrouwencirkels
- workshops
- rituelen
- meditaties
- drumcirkels

Naast de vrouwencirkels organiseren Karin en Anja ook maanvieringen en workshops voor zowel vrouwen als mannen, waarbij juist de ondersteuning van mannen en vrouwen onderling heel welkom is.


VROUWENCIRKELS

Wat is er fijner dan samen met je zusters in een besloten kring delen?
Het 'rode tent' principe waarin elk vrouwenonderwerp bespreekbaar is.
Naar elkaar luisteren, elkaar ondersteunen, je verhaal kwijt kunnen, raad geven, een arm om je heen of gewoon een fijn samen zijn.
Rond nieuwe maan houden wij regelmatig een 'rode tent avond'. Vrouwen in verbinding met elkaar.

Vrouwen voor vrouwen.
Vind en eer de Godin in jezelf.
Vier je vrouwelijkheid.

Voel je welkom in het warme bad van de Sisterhood.

 

RITUELEN 

Volle maan rituelen, rituelen afgestemd op de jaarfeesten van het Keltische levenswiel, dankbaarheidsrituelen, verwerkingsrituelen, liefdesrituelen, etc.
We kunnen ook een ritueel op maat maken.


Anja tijdens het Keltische jaarfeest Beltane


MEDITATIES  

Volle maan meditaties, elementen meditaties, chakra meditaties, etc.


DRUMCIRKELS   

"Gaia's drumcirkel"

Drummen voor en met moeder aarde.
Neem je drum mee of een ander muziekinstrument en laat je geluid horen voor moeder aarde en elkaar. Een samenspel van helende klanken waarbij er mensen uitgenodigd worden om in het midden plaats te nemen om te genieten van een klankbad.
Karin met de werelddrum


WORKSHOPS

waterworkshop: “vertel me je diepe wateren”

Tijdens deze workshop nodigen we je uit om samen met je zusters je te verbinden met je diepste vrouwelijkheid en het element water. Om als vrouw volledig in je kracht te staan, is het belangrijk om het verleden dat in het gebied van onze baarmoeder/ de 2e chakra ligt opgeslagen te verwerken.
Dit doen we door middel van een geleidemeditatie, rituelen en het delen en helen met elkaar.

vuurworkshop: “hart vol vuur”

Tijdens deze workshop nodigen we je uit om samen met je zusters op zoek te gaan naar jouw creatiekracht en je te verbinden met het element vuur. Onderzoek hoe jij vol vuur jouw grootste passie kunt leven en wat jou daarin nog tegenhoudt.
Dit doen we door middel van een geleidemeditatie, rituelen, muziek, dans en het maken van een krachtbuideltje.

luchtworkshop:  “(oer)moeders, zusters & dochters”

Tijdens deze workshop nodigen we je uit om samen met je zusters je te verbinden met je vrouwenlijn en het element lucht. We brengen een ode aan de vrouwen die voor ons kwamen, naast ons staan en na ons komen en spreken daarbij onze 5e chakra aan.
Dit doen we door middel van rituelen, chants en het delen en helen met elkaar.

aardeworkshop:  “Gaia’s pad"

Tijdens deze workshop verbinden we ons met Gaia en het element aarde. We brengen een verbinding tot stand met onze grote moeder. Zij wil voor ons zorgen. Zoals altijd mogen wij al onze zorgen bij haar laten. Ook doen we een mooi dankbaarheidritueel voor Gaia voor alles wat zij ons biedt.

workshops "be-leef je Godin"

Als vrouw zijn we geboren om het goddelijke vrouwelijke hier op aarde te brengen en ten volle te be-leven. Als meisje in een overwegend patriarchale maatschappij is ons vaak aangeleerd om ons vooral netjes en aangepast te gedragen. Ons wilde vrouw-zijn, onze innerlijke Godin, hebben we hierdoor aan banden gelegd. In de veilige cirkel van de sisterhood ondersteunen we elkaar om de Godin in onszelf te voelen, voeden en naar buiten te laten komen. Ervaar dat je als een bloem mag open bloeien en stralen in vrouwelijkheid.

Gaia’s Pathway biedt workshops aan om verschillende aspecten van het vrouwelijke  in jezelf te ontplooien. Het Goddelijke vrouwelijke heeft vele gezichten, denk bijvoorbeeld aan de sensualiteit en schoonheid van Aphrodite, de vurige strijdvaardigheid van Pele, de voedende kracht van oermoeder Gaia en de mysterieuze diepen van Lilith.

Enkele Godinnen workshops:

- Aphrodite: dein mee op de golven van haar sensualiteit.

- Toet Holala: (speciaal voor het Ooh La La Festival) zij huppelt vrolijk door het leven en neemt je mee in haar hilarische wereld van onhandigheid. Ben jij ook degene waarvan de erwt van de amuse via je neus weer naar buiten komt, dan zul je je hier zeker thuis voelen. Omarm samen met je medezusters je niet zo gracieuze innerlijke tuthola. Stiekem kennen we haar allemaal wel. We nodigen je uit om schaamteloos te delen waarbij we het niet garanderen dat je het droog houdt.


CONTACT

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via de contactpagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/gaiaspathway en op https://www.facebook.com/RodeTentDelft 

U kunt ons ook altijd benaderen voor een workshop of ritueel op maat.Alle teksten en gedichten op deze site zijn van eigen hand en mogen niet zonder toestemming en bronvermelding elders gepubliceerd worden.

© copyright 2005 - 2024 Anja - alle rechten voorbehouden